Party Awards het verhaal

We Zijn Terug!
17 oktober 2022

Party Awards het verhaal

De Party Awards

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, een hart onder de riem te steken. Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. Met de Party Awards willen we dit genre onder de aandacht brengen. Van Artiest tot Horecazaak geven wij ze graag de credits die ze verdienen. De Party Awards zijn opgericht in 2004 tegelijkertijd met het bedrijf RDJ Productions die vanaf het begin af aan verantwoordelijk is voor de organisatie van de Party Awards. In eerste instantie was het de hoofdzaak om een netwerk avond te organiseren voor deejays en artiesten. Maar hoe kregen we al die mensen bij elkaar? Toen ontstond het idee om Awards uit te reiken, want die waren er niet in de feestgenre.

De 1e editie werd georganiseerd door een team aan vrijwilligers in de skihut te Breda. Niemand wist hoe dit kon gaan uitpakken en het was toen meer voor de fun. Inmiddels is het event “De Party Awards” uitgegroeid tot een event waar vele uit de entertainment branche jaarlijks naar uitkijken. Ook zijn de uitslagen bepalend geworden voor deejays en artiesten. Vele organisatoren gebruiken namelijk de uitslagen als leidraad voor hun toekomstige entertainment planningen voor event of horecazaak. Naast de Awards voor de artiesten rijken wij ook Awards uit aan de Populairste horecazaken van Nederland. Verdeeld over Noord, Midden en Zuid en een landelijke Award ontvangen zij ook de credits voor het mogelijk maken, dat ieder weekend bezoekers weer los kunnen gaan. Vele Horecazaken maken er dan ook een uitje van met hun personeel en vaste gasten en komen met bussen naar de Party Awards.

De Party Awards is het gezelligste feest van het jaar. Bij de Award show hebben we ook naast de winnaars diverse andere artiest optredens. Artiesten die in het verleden opgetreden hebben zijn o.a. Snollebollekes, Gebroeders Ko, Wolter Kroes, Django Wagner, Starkoo, Frans Duijts, Henk Dissel, Raymond Hermans, Jettie Palettie, Feestteam, Jaman, Pascal Redeker, Marco Kraats, Alpenzusjes, Lawineboys, Jeroen van Zelst, Judith Peeters, Johnny Gold, Geen Stempel, Rob Ronalds, Vieze Jack, Festyboys, Cooldown, Jelle B, Lamme Frans, Maarten Schelvis, Rapper Sjors, K-Liber, Def Rhymz, De Suskes, Helemaal Hollands, en nog veel en veel meer.

De Award show duurt tot 01.00 waarna traditie getrouw van 01.00 tot 02.00 nog een afterparty plaatsvind. Omdat we dan de gehele avond al hebben kunnen meezingen sluiten we meestal de avond af met een totaal andere genre waardoor nog even de laatste energie die ze hebben helemaal kunnen geven. De volgende deejays hebben in het verleden de Party Awards mogen afsluiten. Deejays als Darkraver, Tony Star, Zany, Dj Cor hebben de laatste 60 min letterlijk de grond laten beven.

Kortom de Party Awards is het gezelligste feest van het jaar waarbij Artiesten, Deejays, Horecazaken, Boekingskantoren, Drankmerken, Bedrijven of wat dan ook maar met de entertainment te maken heeft op een leuke manier samen komen. De artiesten die in het afgelopen jaar zijn opgevallen ontvangen een Award als ook de Horecazaken die kop boven schouders uitsteken. De Party Awards vind altijd plaats op de laatste woensdag van november.

Wil jij erbij zijn kijk dan op www.partyawards.nl